Trollywood Animation Bootcamp 2021

Funderar du på att göra en egen animerad film? Då är det dags att skicka in din ansökan för att kunna bli en av deltagarna vid Trollywood Animation Bootcamp 2021. Den här utbildningen vänder sig till er som när en dröm om att skapa animerad film.

Utbildningen består av sex tillfällen med olika teman såsom produktion och projekt, manus och berättande, finansiering och budget och visuell utveckling. Alla föreläsningar genomförs av personer med lång erfarenhet av animerad film såväl nationellt som internationellt. Det kommer också finnas tid för nätverkande och att jobba med era egna projekt och få konstruktiv feedback. Hela programmet inklusive föreläsare och datum presenteras inom kort.

Trollywood Animation Bootcamp startade 2019 och genomförs tillsammans med Svenska Filminstitutet. På grund av situationen med Covid-19 genomförs utbildningen denna gång på distans. Antalet platser på utbildningen är begränsat (12 platser) och ett urval kan komma att genomföras.

Välkommen med din ansökan!

Frågor?
Om du har frågor om Trollywood Animation Bootcamp är du välkommen att kontakta Mikael Andersson, mike@trollywoodanimation.se